Perhatian!

Sharing is caring.....

Selasa, 28 Mei 2013

Berpantang dengan Shaklee aje....

Assalamua'alaikum...
Musim cuti sekolah bukan sahaja ramai orang berkahwin, tetapi ramai juga yang sedang menunggu hari kehadiran orang baru. Dalam dok menghitung hari tu pasti berkira-kira produk apa yang nak dibeli sebagai penjagaan diri semasa berpantang. Terdapat pelbagai produk di pasaran yang memberikan kebaikan maksima.
Namun bagi saya, saya kekal mengambil produk shaklee. Saya merancang juga untuk mendapatkan produk jamu dipasaran yang terkenal. Namun setelah consult dengan upline Shaklee saya, beliau mengatakan dia hanya mengambil Shaklee sahaja. Katanya jamu adalah produk asing dari tubuh. Dikhuatiri juga anak yang disusui akan cirit-birit kerana panas. Mind set saya mengatakan bahawa saya mahu cepat sihat dan dapat menyusukan bayi saya dengan tiada masalah. Saya memang tidak perlu menyediakan budget lebih untuk membeli produk penjagaan dalaman berpantang kerana produk yang saya ambil semasa mengandung boleh terus diambil semasa berpantang.
 
Ini dia set berpantang lengkap bagi ibu yang mahu sihat, segar, cantik,bertenaga, ceria dan susu pun banyak. Kesemua set ini adalah untuk membekalkan tenaga, mengurangkan stress, mencantikkn kulit yang banyak strecthmark, menganjalkan payudara, luka cepat baik (normal atau c-zer), menghasilkan darah merah dan pendek kata memang lengkap dan selamat untuk menyusukan bayi kelak. Saya memang tak toleh produk lain la sebab saya memang dok makan produk baik dah kan.. In Syaa Allah... Segalanya Allah...So, sesiapa yang dalam menunggu hari tu atau sedang mengandung tu, inilah produk yang selamat dimakan. Anda boleh makan ketika mengandung atau tak mengandung, lelaki atau perempuan, period pun boleh terus makan...


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

JIKA ANDA BERMINAT, SILA

SMS/WHATAPPS/CALL 019 4751096

EMAIL: adibahbaba@yahoo.com

COD UTAMA SHAKLEE BANDAR TASIK PUTERI. (free!)

SHAKLEE BANDAR COUNTRY HOMES, RAWANG DAN BERDEKATAN COD DI AEON RAWANG. (RM10)

SHAKLEE KUANG, SG BULOH, BUKIT RAHMAN PUTRA, KUNDANG COD DI KUANG. (free!)

SHAKLEE KUALA KANGSAR: DILA: 013-5030 225

SHAKLEE TAIPING DAN KAMUNTING: YATI: 019-540 6863

SHAKLEE KLANG DAN SHAH ALAM: ZANA: 013-3137050

 

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.