Perhatian!

Sharing is caring.....

Ahad, 24 Januari 2010

Kelebihan Vitamin E Shaklee

Salam,
Buat pengetahuan semua, ummi memiliki kulit yang bermasalah apabila mengandung. Tak tau la kenapa, bila pregnant je mesti mengalami alahan kulit muka. Aduhai.. Tension tgk kulit muka ummi ni. Sampai anak ummi pun komplen kulit ummi tak cantik katanya.
Lantas ummi mengatakan, nanti kulit ummi cantikla. Ummi makan vitamin E Shaklee. Hehe.. Anak ummi yang si Adam tu pun dah selalu sebut pasal vitamin n Best Water. Ummi baru mencuba sebulan lebih Vitamin E Shaklee. Memangla masih belum berpuas hati. Ummi masih menunggu 90 hari untuk melihat kesannya. Bak kata tok guru ummi, nak cantik kena konsisten makan vitamin. So, sabarlah... Insya Allah, ummi akan konsisten dengan vitamin E Shaklee kerana kepekatannya 400i.u. Ummi jgk dah suggest pada sepupu ummi. Dia penuntut UiTM Shah Alam. Baru 2 minggu dia makan, ummi contact dia tentang sebarang perubahan. Katanya, memang nampak kesanla...Bolehla dia continue lagi. hehe.. Vitamin E ni bukan sahaja untuk hilangkan parut, tapi juga elok untuk anti-penuaan. Buat kaum wanita, sape yang x nak muda selalu kan??? Mereka yang pernah operate or c-zer juge boleh mengambilnya. Sape x nak cantikkan??? kehkehkeh..bagi ummi, ummi sanggup berhabis untuk cantik. Sebab walau seseorang itu dilahirkan cantik tetapi jika tidak dijaga dan dipelihara, kecantikan itu akan pudar...Oklah..sampai setakat ini dulu.. Wassalam..

1 ulasan:

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.